

Profil Danuta i jego dane kontaktowe zostały zweryfikowane przez naszych ekspertów
Danuta
- Stawka godzinowa 50zł
- Czas odpowiedzi 1h

50zł
Niestety, ten nauczyciel nie jest dostępny
- Gastronomia
Nauczyciel z wyższym wykształceniem – dyplomowany, uczący przedmioty zawodowe gastronomiczne w zawodzie technik usług kelnerskich, kelner. Przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zaw
- Gastronomia
Lokalizacje zajęć
- online
-
w Twoim domu lub innym dowolnym miejscu : dojazd maksymalnie do 10 km z Rzeszów
O nauczycielu Danuta
Nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem. Uczę w szkole, a także prowadzę szkolenia i kursy dla uczniów i pracowników w lokalach, oraz szkolenia dla nauczycieli odnośnie kwalifikacji w zawodzie. Klasy, które uczę w większości osiągają wysokie wyniki w egzaminach potwierdzających kwalifikacje w zawodzie. Ukończyłam Akademie Rolniczą w Poznaniu na Wydziale Technologii Żywności w zakresie Żywienie człowieka.
O zajęciach
- Wszystkie poziomy
- polski
Wszystkie języki, w których dostępna jest lekcja :
polski
Poznanie tematu, którego dana osoba nie rozumie. Zadaje kilka pytań związanych z nierozumianego tematu, po których wiem na co powinnam zwrócić uwagę. Jestem otwarta na sposób przeprowadzenia lekcji. Może być to rozmowa, ćwiczenie praktyczne, a także rozwiązywanie zadań i testów występujących podczas egzaminu.
Stawki
Stawka godzinowa
- 50zł
Pakiety lekcji
- 5h: 150zł
- 10h: 250zł
online
- 50zł/h
Podobni nauczyciele z przedmiotu: Gastronomia
Teresa
Klucze & online
- 45zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Krzysztof
Jaworzno & online
- 90zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Piotr
& online
- 100zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Wojciech
Wrocław
- 100zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Kamil
Mikołów & online
- 50zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Maciej
Warszawa & online
- 100zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Klaudia
Gołdap & online
- 65zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Robert
Gdańsk
- 85zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Kielce & online
- 25zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
Asia
Wrocław & online
- 45zł/h
- 1-sza lekcja za darmo
-
Zobacz nauczycieli gastronomia